Alldeles snart kan du läsa mer om våra produkter här!

Vill du ha mer information nu? Kontakta oss!

Varmrökta produkter

Lax, röding, räkor och sik.

Vår rökugn säkerställer en fantastisk smak på vårt varmrökta sortiment. Noggrant hantverk ligger bakom beredningen av produkterna och det rökspån vi använder håller högsta kvalitet. Därför får vi en balanserad, tydlig röksmak utan att tumma på saftigheten. Vi har dessutom kompletteringskryddat några av våra varmrökta produkter som du hittar längre fram i sortimentslistan.

Kallrökta produkter

Producerat med varm hand

Kallrökta produkter har tillverkats på Norums Fiskrökeri sedan 70-talet, då investerades mer än den totala årsomsättningen i en ny rökugn som möjliggjorde även kallrökningar. Idag är det en riktig storsäljare som passar utmärkt både för sig själv och i matlagning. Vi törs lova att en pasta med Kallrökt lax är sagoligt. På riktigt.

Gravrökt

Det bästa av två världar

Torrsaltade, kryddade och sedan kallrökta - den perfekta kombinationen av sötma, sälta och röksmak i varje produkt. Den får en lite hårdare yta vilket skänker både struktur och smak till produkten. Kallas ofta för ”Najadlax”.

Gravat

Tillverkat med några handvändningar

Gemensamt för alla våra gravade produkter är hantverket. Vi har en egen gravlaxkryddning som hängt med sedan 70-talet. Vi torrsaltar och kryddar varje filé innan de får ligga och dra i några dagar. Vi vänder alltid våra gravningar för hand, flera gånger i veckan.

Såser & Röror

Mer smak för mersmak

Några av våra såser och dressingar har varit med under lång tid. Det är egna recept som är noga utprovade för att komplettera våra olika produkter. Vår exotiska dressing är fantastisk till Varmrökt lax och Gravlaxsåsen - ja, den anar du säkert vart den hör hemma. Smaka gärna våra laxröror som du med fördel kan servera på både buffébordet och förrättstallriken.

Norums Fiskrökeri AB

T. +46 (0)934 - 330 11

E. info(at)norumsfiskrokeri.se